Povestea continua, Amazon nu este inca accesibil din Romania, chiar si dupa ce au spus ca situatia a fost remediata; detalii.
Delicious se pregateste de versiunea a doua. Aceasta are noua interfata, noi posibilitati de filtrare, management mai bun al tagurilor, cautare contextuala; detalii.
Mult asteptatul iPhone cu 3G si GPS este aici. Este mai subtire si mai permant. Vine in doua configuratii cu 8Gb si 16Gb la un pret mult mai mic decat cu pretul actual. O sa fie disponibil din 11 iulie 2008; detalii.
Intr-un final s-a reusit dezvoltarea jQuery UI la un asemenea nivel incat sa poata inlocui Interface. Primele versiuni erau foarte slab dezvoltate, greu de implementat si greu in functionare. Multa lume a preferat sa foloseasca Interface inpreuna cu pluginul de compatibilitate, chiar daca jQuery UI are in spate o echipa si este sustinuta oficial de John Resig.
Dar sa revenim, jQuery UI 1.5 include de acum incolo jQuery Enchant, este mult mai rapida, in parte pentru ca greoiul plugin Offset a fost si el imbunatatit, Sortables este suficient de matur, Slider poate sa fie folosit din tastatura si sa fie pe doua axe, Selectables .. nu sunt inca convins, avea o functionalitate ciudata, Accordion tot mai are ceva greseli in modul in care detecteaza inaltimea continutului, Tabs same o same o.
Si acum partea frumoasa: Themeroller, O aplicatie ce permite crearea si salvarea de teme pentru jQuery UI. Se pot selecta culori, degradeuri, borduri, caractere etc. Daca va place tema creata se va crea o arhiva pentru descarcare ce cuprinde toate stilurile si imaginile necesare. Si pentru o compatibilitate mai buna imaginile nu au transparenta, sunt opace, astfel ca elementul nu are culoare in fundal si o imagine cu transparenta peste. Astfel ca Internet Explorer 6 nu o sa faca nazuri.
Twitter si Amazon au ceva probleme (cand scriu aceste randuri este 6 iunie 2008). Daca in cazul Twitter este acceptabil, Amazon pierde mult la imagine si bani. Sunt foarte curios care este motivul. detaliidetaliidetaliidetalii .
Dupa ce a adaugat posibilitatea de a licita spoturi TV prin AdWords, Google ofera statistici despre acele spoturi. Astfel clienti pot sa masoare eficienta reclamelor TV direct in cadrul aplicatiei Google Analytics; detalii .
Reactii la problemele serviciului Twitter aici , aici si aici. E vorba de pasiune sau invidie? Am pus acest articol sub tagul social pentru ca observ ca multa lume este afectata.
eyecon.ro is using cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. I also share information about your use of my site with my social media, advertising and analytics partners.See details
By continuing to browse the site you are agreeing to my use of cookies. ✔ Continue